torsdag 14 oktober 2010

en helt vanlig torsdag...

Så var det torsdag igen och vi får förhoppningsvis vårt internet i nästa vecka :). Har ringt och tjatat på hyresvärden två eller tre gånger och i nästa vecka kommer det en kille som ska installera en kabel :) *Yippie*

Denna veckan har varit väldigt intensiv, Maria har haft tyskakurs varje dag och Martin har haft en tuff vecka på jobbet. I måndags var Maria ute med sin tyska vän Birte på en Irländsk pub här i stan och drack guinness och tittade :) på när andra sjöng Karaoke. Det var väldigt trevligt, och tydligen så har det skollov här i Hannover nu i två veckor så det var väldigt mycket folk på puben.

I tisdags var vi bara hemma och tog det lugnt. Igår var vi med kollegor från Martins arbetsplats på ett café, International Roundtable. Vi var på en sån träff i september också. Det är väldigt trevligt, nästan som en liten after work där man träffar andra människor som arbetar på företaget men som inte kommer härifrån Hannover!!!

Senare ikväll ska vi på en "hejdå" middag för en tjej som ska börja jobba i Wien på måndag. Hon har bott två år här i Hannover och ska nu vidare till nästa stad. Eftersom hon ska till Wien ska vi självklart till en Österrikes restaurang ikväll, tror till och med att den heter Wienna. Vi får väl se om det har något annat en schnitzel på menyn :)

Nästa vecka är det uppehåll från Marias tyskakurs, tror att det är för att alla andra skolor har lov. Så då blir det till att plugga på egen hand!!

Hoppas ni har det bra där hemma!!!

Tschüss!!!

1 kommentar:

  1. Plugga och jobba lugnt nu... ;) Skulle bara passa på att tacka för julklappen.. har äntligen tagit mig i kragen och använt presentkortet och det resulterade i en helkroppsmassage idag.. :) gott!!
    Ha det jätte fint! Vi får talas vid när ni fått det snabbare bredbandet!
    många kramar!!

    SvaraRadera