måndag 13 september 2010

Ännu en vecka...

Då har ytterligare än vecka gått här nere i Hannover, förstår inte var tiden tar vägen?! På tisdagen i förra veckan kom våra möbler som vi inhandlade på IKEA, och transportkillarna bar dem upp för alla våra trappor... PUST!! När väl möblerna var på plats i sina bruna paket var det bara till att börja montera :)

När väl fredagen kom var möblerna vi färdig monterade :). Så nu är det så gott som i ordning här i lägenheten och det känns väldigt skönt!! Bäddsoffan är på plats så nu är det bara till att komma ner och hälsa på!!!

I lördags var det underbart väder och vi var inne i stan. Martin shoppade en ny höstjacka på Zara och vi åt lunch på Bavaria. Eftersom det var så härligt väder kunde vi sitta ute och äta våran flam-küchen och dricka våran öl :) underbart med sensommar!

I söndags så var det "upptäckardag" inne i centrum dagen innebar att man skulle upptäcka vad som finns att göra i Hannover regionen! Vi var inne i stan en sväng och kollade runt lite i alla tälten de hade byggt upp, och åt brat-wurst såklart. Det var allt i från musikscener till tält som visade olika sportaktiviteter m.m. Denna veckan är det något jubileums firande för deras s-bahn/u-bahn, de börjar i morgon och håller på ända till på lördag! Mer om det senare i veckan...

Tschüss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar